На Кіровоградщині перевіряють в`ялену рибу на отруту

Червень 03, 2017 | Новини | Переглядів: 1231 | Коментарі: 0

Спеціалістами Держпродспоживслужби в Кіровоградській області проводиться санітарно-епідеміологічне обстеження (розслідування) на підприємвствах виробника та постачальника зазначеної продукції, встановлюються партії та торгівельні мережі, куди відвантажувалась рибопродукція протягом квітня-травня, повідомляє Держпродспоживслужба в Кіровоградській області.

Відібрані зразки в’яленої риби у підприємства-виробника і направлені для дослідження на визначення наявності та типу ботулотоксину до Державної установи «Кіровоградський обласний лабораторний центр МОЗ України». Лабораторні дослідження тривають.

Територіальними управліннями Держпродспоживслужби в містах і районах області перевірена наявність в’яленої риби даного виробника в торгівельній мережі. За оперативною інформацією дана продукція відсутня.

Водночас, Головним управлінням Держпродспоживслужби в Кіровоградській області направлені листи до всіх територіальних управлінь Держпродспоживслужби в областях з метою тимчасового призупинення реалізації риби до з’ясування обставин.

Держпродспоживслужба рекомендує громадянам утриматись від вживання в їжу в’яленої риби.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool