На Кіровоградщині перевіряють виборчі дільниці

Лютий 26, 2019 | Новини | Переглядів: 839 | Коментарі: 0

31 березня в Україні пройдуть вибори Президента України. 

Саме тому, з метою запобігання виникненню пожеж та інших надзвичайних подій на виборчих дільницях, працівники Управління ДСНС України у Кіровоградській області проводять перевірки стану пожежної та техногенної безпеки об’єктів, де будуть розташовані виборчі дільниці, та інформаційно-роз’яснювальну роботу, в ході яких нагадують представникам цих об’єктів правила безпеки.

Зокрема 26 лютого такі профілактичні заходи проведено у м. Світловодськ та Світловодському районі. Фахівці Світловодського міськрайонного відділу У ДСНС в області поспілкувалися із керівниками об’єктів, на яких будуть розташовані виборчі дільниці, та наголосили, що відповідальність за протипожежний стан приміщень виборчих дільниць покладається особисто на керівників підприємств, установ та організацій, яким належать ці приміщення. Із приміщення, де буде розміщена виборча дільниця, має бути не менше двох евакуаційних виходів з дверима, що відчиняються в напрямку виходу з приміщення. Сходові клітки, евакуаційні виходи, проходи, коридори, тамбури слід постійно утримувати вільними і нічим не захаращувати.

Вказані приміщення мають бути забезпечені справними первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками), які своєчасно пройшли технічне обслуговування у спеціалізованій організації. Також на них забороняється зберігати легкозаймисті рідини та користуватись відкритим вогнем.

Палити цигарки дозволяється тільки в спеціально відведених місцях.

Щоденно після закінчення робочого дня відповідальна за стан пожежної безпеки на об’єкті особа повинна ретельно оглянути всі приміщення і при виявленні порушень протипожежних правил вжити заходи щодо їх усунення. Наостанок рятувальники переконались у наявності на вказаних об’єктах вогнегасників та в їх технічній справності, а також вручили пам’ятки з правилами безпеки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool