На Кіровоградщині перевіряють безпеку місць проведення ЗНО

Червень 03, 2020 | Новини | Переглядів: 1010 | Коментарі: 0

 До початку сесії пробного зовнішнього незалежного оцінювання, яке відбудеться 15 і 17 червня, інспектори Управління ДСНС у Кіровоградській області перевіряють стан пожежної безпеки місць проведення ЗНО.

По Кіровоградській області мережа пунктів проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році включає 20 об’єктів. Це загальноосвітні, середні професійні та вищі навчальні заклади.

У Світловодську іспит проводитиметься на базі спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3. 2 червня інспектор Світловодського міськрайонного відділу У ДСНС в області здійснив перевірку стану пожежної та техногенної безпеки закладу. Під час обстеження було перевірено такі ключові моменти: стан утримання евакуаційних виходів та шляхів евакуації, стан пожежних гідрантів та пожежних водоймищ, наявність первинних засобів пожежогасіння, укомплектованість пожежних щитів та пожежних кранів, наявність планів (схем) евакуації людей на випадок пожежі, наявність інструкцій про заходи пожежної безпеки та інше.

Із відповідальними за пожежну безпеку особами було проведено інструктажі щодо запобігання пожежам під час ЗНО та порядку дій на випадок виникнення надзвичайної події.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool