На Кіровоградщині перевірять роботу автозаправних станцій

Квітень 03, 2019 | Новини | Переглядів: 2063 | Коментарі: 0

«На жаль, внаслідок вибухів на автостоянці з автоцистернами для скрапленого газу у Кропивницькому є постраждалі та один загиблий. Знаю, що справа просувається, є перші рішення судів про запобіжні заходи. Справа має бути доведена до логічного завершення - винні мають бути покарані», - наголосив Сергій Кузьменко під час апаратної наради.

Голова облдержадміністрації звернувся до міжвідомчої групи у складі працівників правоохоронних органів, обласного Держгеокадастру та прокуратури з вимогою активізувати роботу з перевірки автозаправних станцій по Кіровоградській області.

«Маємо досвід, коли ми припиняли роботу автозаправок, що працювали з порушенням. Сьогодні цю роботу потрібно поновити. Люди мають бути впевнені у своїй безпеці», - підкреслив Сергій Кузьменко.

Очільник області звернувся також до органів місцевого самоврядування: «Дозволи на діяльність таких автозаправок, що вже прийняті або будуть прийматись повинні гарантувати безпеку громадян».

Голова облдержадміністрації подякував фахівцям ДСНС в області, Національної поліції, Нагвардії, Службі екстреної медичної допомоги за оперативність і чітку координацію дій під час надзвичайної події. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool