На Кіровоградщині перевіряли місця несвободи

Червень 09, 2021 | Новини | Переглядів: 792 | Коментарі: 0

Результати перевірки засвідчили, що порушення вимог законодавства з питань додержання прав засуджених на оплату та охорону праці мають місце практично в усіх виправних закладах.

Найтиповіші з них: порушення при нарахуванні та виплаті зарплати засудженим, не забезпечення засобами індивідуального захисту та спецодягом на робочих місцях.

У кожній другій установі відсутні дозволи на виконання робіт з підвищеною небезпекою та на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.

За результатами перевірок внесено 5 документів реагування на усунення виявлених порушень та притягнення винних до відповідальності.

Окрім того, зареєстровано кримінальне провадження за фактом реалізації виробленої засудженими продукції по заниженим цінам (ч.2 ст. 191 КК України). 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool