На Кіровоградщині перевірили виборчі дільниці

Липень 09, 2019 | Новини | Переглядів: 936 | Коментарі: 0

Інспектори підпорядкованих Управлінню ДСНС України у Кіровоградській області підрозділів перевірили об’єкти, де будуть розміщені виборчі дільниці, які змінили адреси приміщень для голосування та дільничних виборчих комісій, у Бобринецькому, Долинському, Знам’янському, Компаніївському, Новгородківському, Новомиргородському, Петрівському, Устинівському районах та м. Кропивницький.

Головну увагу акцентували на таких ключових моментах: стан евакуаційних шляхів та їх відповідність вимогам правил пожежної безпеки; наявність первинних засобів пожежогасіння (вогнегасників) у нормативній кількості та дані про проведення їх своєчасного технічного обслуговування; стан електромережі та електрообладнання у будівлі та дані про проведення замірів опору ізоляції.

Працівникам дільниць вручили пам’ятки щодо пожежної та техногенної безпеки під час виборів, а також провели інструктажі із зазначених питань.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool