На Кіровоградщині перевірили протипожежний стан дитячих оздоровчих таборів

Травень 08, 2018 | Новини | Переглядів: 727 | Коментарі: 0

Невдовзі розпочнуться літні канікули. Багато дітей проводять принаймні частину з них у таборах відпочинку.

Для запобігання пожежам у дитячих оздоровчих закладах області рятувальниками Кіровоградщини проведено перевірки протипожежного стану.

У нинішньому році на території області планують розпочати роботу 6 об’єктів відпочинку та оздоровлення дітей у Долинському, Маловисківському, Новоархангельському, Олександрівському, Олександрійському та Гайворонському районах.

Фахівцями Управління ДСНС України в області спільно з представниками місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та зацікавлених відомчих організацій проведено комплекс заходів щодо приведення зазначених об’єктів у належний протипожежний стан.

Згідно з аналізом стану пожежної безпеки розроблено комплексні плани організаційно-технічних заходів, призначено осіб, відповідальних за їх виконання. З обслуговуючим персоналом даних об’єктів проведено інструктажі з питань пожежної безпеки. На теперішній час усі об’єкти приведено у належний протипожежний стан.

Управління ДСНС України в області контролює терміни та якість приведення закладів відпочинку та оздоровлення у належний протипожежний стан.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool