На Кіровоградщині перевірили хід виконання ремонтних робіт у приміщеннях підрозділу МПО

Квітень 04, 2018 | Новини | Переглядів: 899 | Коментарі: 0

4 квітня з метою вирішення робочих питань щодо утримання та функціонування підрозділу місцевої пожежної охорони у с. Григорівка Ганнівської ОТГ Новоукраїнського району заступник начальника Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Вадим Янішевський зустрівся з очільником об’єднаної територіальної громади Віталієм Колісником та головою Григорівської агрофірми Олександром Скічком.

Під час поїздки Вадим Янішевський ознайомився з ходом ремонтних робіт у приміщеннях пожежного депо.

Заступник начальника Управління відзначив, що хід виконання ремонтних робіт у приміщеннях підрозділу місцевої пожежної охорони просувається відповідно до графіка, оскільки громада зацікавлена у надійному захисті мешканців і їх майна від вогню.

Нагадаємо, що завершення оздоблювальних робіт будівлі має відбутись у травні-червні 2018 року. Питання щодо належного фінансування та забезпечення відповідної матеріально-технічної бази місцевої пожежної команди – на особистому контролі у начальника Управління ДСНС в області полковника служби цивільного захисту Віталія Миронюка.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool