На Кіровоградщині перевірили антитерористичну захищеність об’єктів критичної інфраструктури

Липень 02, 2020 | Новини | Переглядів: 789 | Коментарі: 0

Служба безпеки України – головний орган у загальнодержавній системі боротьби з тероризмом. Тому Штаб Антитерористичного центру при СБУ моніторить рівень терористичної загрози та зосереджений на контртерористичному та протидиверсійному захисті об’єктів критичної інфраструктури.

З початку 2020 року Координаційною групою Антитерористичного центру при Управлінні СБУ в Кіровоградській області проведено сім спеціальних тренувань на електрично-розподільчих підстанціях Смолінської та Новокостянтинівської шахт ДП «СхідГЗК», станції "Житселище" в місті Долинська, на майданчику резервуарів чистої води Кіровоградського ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» та в трьох військових частинах регіону.

Під час заходів СБУ перевіряла рівень захищеності об’єктів та готовності адміністрацій, служб безпеки та охорони, правоохоронних органів та спеціальних служб до реагування на надзвичайні події та усунення наслідків можливих терористичних актів.
Відповідно до задуму було здійснено спроби проникнення умовних диверсійних груп на територію об’єктів та їх мінування.

За результатами тренувань Координаційна група АТЦ надала відповідні методичні рекомендації для кожного об’єкта щодо удосконалення системи захисту та здійснює контроль за усуненням виявлених недоліків.

Пресгрупа УСБУ в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool