На Кіровоградщині переселенка з Луганщини агітувала за «Новоросію»

Квітень 26, 2019 | Новини | Переглядів: 1249 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині за матеріалами СБ України за посягання на територіальну цілісність і недоторканість України засуджено проросійську Інтернет-пропагандистку.

Оперативники обласного Управління СБУ встановили, що переселенка з Луганщини розміщувала на персональній сторінці одній із заборонених російських соціальних мереж антиукраїнські матеріали.

Жінка виправдовувала російську агресію проти нашої країни та популяризувала терористичні організації «Л/ДНР». Крім того зловмисниця закликала до порушення територіальної цілісності і зміни конституційного ладу нашої держави та агітувала за створення на території південно-східних областей України так званої «Новоросії».

Правоохоронці викрили пропагандистку наприкінці минулого року. Під час обшуків за місцем її проживання на Кіровоградщині вилучено мобільні пристрої з матеріалами, які підтверджують протиправну діяльність.

Олександрівський районний суд Кіровоградської області визнав жінку винною у скоєнні злочину передбаченого ч.1 ст.110 Кримінального кодексу України та призначив їй покарання у вигляді трьох років позбавлення волі з іспитовим терміном в один рік.
Вирок набув законної сили.

Прес-група УСБУ в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool