На Кіровоградщині перероблено 5,3 тис. куб м деревини

Липень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1015 | Коментарі: 0

За І півріччя 2014 року шістьма деревообробними підрозділами лісогосподарських підприємств області випущено продукції переробки на суму 5313 тисяч гривень, що на 35,5 % більше, ніж за відповідний період минулого року.

Продукція, яка виготовляється підрозділами - шпали, заготовки пиляні, пиломатеріали обрізні та необрізні, користується попитом як на зовнішньому, так і на внутрішньому ринках.
Загальний відсоток виходу ділової частини за І півріччя поточного року становить 44 %, а випуск продукції з 1 м³ пущеної в переробку деревини – 1006 гривень.
За інформацією начальника Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства Наталії Ревенко, на деревообробних дільницях Голованівського, Олександрівського, Оникіївського та Чорноліського лісгоспів працює 64 чоловіки. Середня заробітна плата станом на 1 липня становить 4074 гривні, що на 513 гривень більше, ніж в минулому році. Найбільшу оплату за свою працю отримують працівники Бірківської деревообробної дільниці ДП «Олександрівський лісгосп» – 5810 гривень.

Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool