На Кіровоградщині передбачені кошти на пільгові перевезення членів сімей загиблих учасників АТО

Листопад 19, 2018 | Новини | Переглядів: 636 | Коментарі: 0

Найактуальнішими потребами сімей загиблих учасників антитерористичної операції, які проживають на Кіровоградщині

 є оздоровлення (потребує 71 особа: вирішено – 27, вживаються заходи – 44); отримання земельних ділянок (потребують 45 осіб: вирішено – 10, вживаються заходи – 35); вирішення соціально-побутових питань (потребують 42 особи: вирішено – 18, вживаються заходи – 24); надання медичних послуг (потребують 37 осіб: вирішено – 25, вживаються заходи – 12); надання грошової допомоги (потребують 27 осіб: вирішено – 20, вживаються заходи – 7); забезпечення безкоштовного проїзду (потребує 21 особа: вирішено – 11, вживаються заходи – 10); працевлаштування (потребує 13 осіб: вирішено – 2, вживаються заходи – 11).

Про це поінформував начальник управління комунікацій з громадськістю ОДА Віталій Останній на апаратній нараді голови облдержадміністрації, звітуючи про хід виконання соціальної акції "Пам'ятаємо. Підтримуємо. Допомагаємо".

Як зауважив посадовець, з метою задоволення потреб населення, у тому числі і членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції, у пільгових перевезеннях автомобільним транспортом у місцевих бюджетах області станом на 2 липня 2018 року передбачено кошти у сумі понад 28 мільйонів 995 тисяч гривень, які профінансовано у сумі 16 мільйонів 351 тисячу гривень.

До того ж, розпорядженням голови облдержадміністрації від 2 травня 2018 року №254-р затверджено щомісячну готівкову виплату окремим категоріям громадян для надання пільги з оплати проїзду усіма видами транспорту загального користування (крім залізничного та річкового) на міських, приміських та міжміських маршрутах у розмірі 97,5 грн.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool