На Кіровоградщині патрулюють лісові масиви

Травень 01, 2020 | Новини | Переглядів: 1242 | Коментарі: 0

На виконання протокольних рішень позачергових засідань Державної комісії з питань ТЕБ та НС та обласної комісії з питань ТЕБ та НС щодо вжиття додаткових превентивних заходів з метою зменшення негативних наслідків від пожеж у природних екосистемах та недопущення їх переростання до рівня надзвичайної ситуації, Управлінням ДСНС України у Кіровоградській області проводиться відповідна робота.

Зокрема – організовано проведення патрулювань найбільш пожежонебезпечних лісових масивів Кіровоградщини для здійснення контролю за дотриманням лісокористувачами, населенням та підприємствами вимог пожежної безпеки. 

Патрулювання здійснюватиметься протягом усього пожежонебезпечного періоду.

Сьогодні, 1 травня, здійснено контрольні патрулювання лісових зон Кіровоградщини особовим складом пожежно-рятувальних підрозділів У ДСНС в області. Порушників правил пожежної безпеки не виявлено.

Управління ДСНС України у Кіровоградьскій області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool