На Кіровоградщині «Пакунки малюка» видаватимуть у пологових будинках та за місцем проживання

Жовтень 09, 2018 | Новини | Переглядів: 654 | Коментарі: 0

Про це під час апаратної наради повідомив директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Олександр Догаров.

Посадовець нагадав, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20 червня поточного року було прийняте рішення кожній родині, де народиться дитина, починаючи з вересня надати окрім грошової ще і натуральну допомогу у вигляді «пакунка малюка».

Туди входить 25 дитячих товарів, перелік яких був затверджений Міністерством соціальної політики України. Надання такої одноразової допомоги породіллям здійснюється згідно домовленостей, укладених між Урядом України та Організацією Об’єднаних Націй.

Директор профільного департаменту відзначив, що на сьогодні в області 347 із 560 родин, де народилися діти, отримали «пакунки малюка». Наразі, до області вже надійшов третій транш - 429 бебі-боксів. Таким чином, за словами посадовця, Кіровоградщина у повному обсязі забезпечена дитячими пакунками.

Олександр Догаров закликав керівників територій невідкладно отримати пакети малюків в обласному центрі та забезпечили їх видачу породіллям безпосередньо у пологових будинках, а тим, хто виписався, за місцем проживання.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool