На Кіровоградщині осіб, що пропонували хабар слідчому прокуратури, триматимуть під вартою

Липень 25, 2016 | Новини | Переглядів: 735 | Коментарі: 0

Підприємцю з Індії та його адвокату, які підозрюються у передачі неправомірної вигоди у розмірі 35 тис доларів США старшому слідчому прокуратури Кіровоградської області за закриття кримінального провадження про виготовлення та реалізацію контрафактних медичних препаратів, обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Зокрема, за клопотанням прокуратури Ленінський районним судом м. Кіровограда їм обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів із можливістю внесення застави. Розмір застави для підприємця склав 600 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 827 тис грн., а для його адвоката – 80 неоподатковуваних мінімумів, що складає 110 тис грн.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool