На Кіровоградщині Олександр Кузьмін вдруге очолив обласне відділення НОК

Вересень 27, 2018 | Новини | Переглядів: 729 | Коментарі: 0

У Кропивницькому відбулася звітно-виборча Асамблея відділення НОК України в області. 

В Асамблеї взяли участь члени обласних федерацій з олімпійських видів спорту, керівники обласних організацій фізкультурно-спортивних товариств, органів управління фізичною культурою і спортом, спортсмени-учасники Олімпійських ігор, керівництво міста та області.

Учасників звітно-виборчої конфренції привітав перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко. Він відзначив, що за підсумками роботи в 2015 – 2017 роках у рейтингу Національного олімпійського комітету відділення піднялося із передостаннього 25 місця на 14 -те.

З позаминулого року відділення НОК отримує фінансову підтримку з обласного бюджету на проведення заходів спортивно-масового та фізкультурно-оздоровчого напрямку для усіх верств населення. Ще одним приємним результатом роботи є участь представників Кіровоградщини – легкоатлета Олега Дорощук і скелелаза Ярослава Ткача у ІІІ Літніх Юнацьких Олімпійських іграх 2018 року, які відбуватимуться із 6 по 18 жовтня у Буенос-Айресі (Аргентина).

- Ми і надалі готові підтримувати наших олімпійців та співпрацювати із Національним олімпійським комітетом. Спортивні змагання – це славна традиція, яка символізує дружбу, мир, взаємоповагу та єднання навколо олімпійських цінностей, - підкреслив посадовець.
Учасники Асамблеї заслухали звіт про роботу відділення, а по-закінченні обговорення відбулися вибори нового керівника. Більшістю голосів (63 із 65 присутніх) було переобрано діючого голову Відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області – Олександра Кузьміна. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool