На Кіровоградщині оголошено штормове попередження

Січень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 1869 | Коментарі: 0

Вночі та вдень 16 січня по Кіровограду та області очікується ожеледь, вночі пориви вітру 15-20 м/с, вночі місцями по області сильні опади, налипання мокрого снігу. На дорогах збережеться ожеледиця.

17-19 січня на території області очікуються складні погодні умови: 17 січня вдень місцями, 18-19 січня повсюдно очікується сильний сніг, сильна хуртовина, пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах снігові замети.

Служба автомобільних доріг в області рекомендує учасникам дорожнього руху врахувати погіршення погодних умов і терміново замінити літню гуму на зимову, укомплектувати по сезону свої автомобілі та без гострої необхідності не виїздити з дому, аби не стати заручником стихії.
Цінуйте своє життя і життя інших.

  Свинячий грип атакує Кіровоград  

Телефон диспетчера за яким можна повідомити про виникнення надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах загального користування: (0522) 24-37-41 (цілодобово).
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool