На Кіровоградщині обсяг реалізованої продукції харчової промисловості становив 5,9 млрд.грн

Жовтень 10, 2017 | Новини | Переглядів: 753 | Коментарі: 0

Виробництво харчових продуктів традиційно займає провідне місце у промисловому виробництві Кіровоградщини.

За підсумками січня–серпня 2017р. випуск продукції у виробництві харчових продуктів та напоїв порівняно з відповідним періодом минулого року збільшився на 29%.

За цей період вироблено олії соняшникової нерафінованої 531,5 тис.т, борошна – 17,6 тис.т, виробів ковбасних – 10,7 тис.т, виробів кондитерських цукрових (у т.ч. шоколаду білого), що не містять какао – 8 тис.т, хліба та виробів хлібобулочних, нетривалого зберігання – 6,9 тис.т, м’яса, включаючи субпродукти – 4,2 тис.т, круп – 3,7 тис.т, печива солодкого
і вафель – 1,9 тис.т, напоїв безалкогольних – 2,3 тис.дал.

У січні–серпні 2017р. обсяг реалізованої продукції харчової промисловості становив 5,9 млрд.грн або 36% загального обсягу реалізованої промислової продукції області.

Продукція харчовиків Кіровоградщини задовольняє потреби найвибагливіших споживачів та за багатьма показниками знаходиться на рівні світових стандартів. Поліпшення якості харчових продуктів відповідно потребує впровадження сучасних технологій, переоснащення та модернізації виробничих процесів. Так, у І півріччі 2017р. підприємствами з виробництва харчових продуктів та напоїв освоєно 238,1 млн.грн капітальних інвестицій, що становило 43% загального обсягу інвестицій, освоєних промисловими підприємствами області.

У третю неділю жовтня в Україні відзначається професійне свято працівників харчової промисловості.

З нагоди професійного свята Головне управління статистики щиро вітає всіх харчовиків Кіровоградщини, бажаємо міцного здоров’я, високих досягнень у праці, миру та добробуту!

Головне управління статистики у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool