На Кіровоградщині обікрали поштове відділення

Квітень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 1062 | Коментарі: 0

45-річний житель Компаніївського району в одному з населених пунктів проник до підсобного приміщення закладу, звідки викрав дві посилки та інші речі.

Вранці 1 квітня до райвідділу міліції надійшло повідомлення про пошкодження замка на будівлі відділення поштового зв’язку.
Правоохоронці з’ясували, що вночі зловмисник викрав з приміщення посилки з поліграфічною продукцією та інші товарно-матеріальні цінності. За попередніми даними, загальна сума збитків складає близько 3 тисяч гривень.
У вчиненні злочину оперативники викрили місцевого жителя.
Як повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Компаніївського райвідділу міліції Володимир Кучер, під час огляду домоволодіння чоловіка правоохоронці виявили та вилучили металевий прут і викрадені речі.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Компаніївського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool