На Кіровоградщині обікрали магазин

Грудень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 1152 | Коментарі: 0

Повідомлення про подію надійшло до відділу поліції від господарів магазину, які вранці виявили пошкодження даху у будівлі та пропажу товару.

«У результаті вжитих заходів правоохоронці вийшли на слід зловмисника. На території домоволодіння місцевого жителя було виявлено та вилучено частину викрадених харчів та алкоголю. Чоловік сховав майно у ямі та прикрив сухим листям», - розповів начальник Голованівського відділу поліції Олександр Головань.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років. Правоохоронці перевіряють інформацію про можливу причетність до вчинення злочину інших осіб.

За матеріалами Голованівського відділу поліції ГУНП у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool