На Кіровоградщині обговорюється створення трьох індустріальних парків

Червень 02, 2023 | Новини | Переглядів: 1072 | Коментарі: 0

Під головуванням першого заступника начальника ОВА Павла Конопка відбулась нарада з розгляду та обговорення проєкту галузевого розділу за напрямом  Відновлення промисловості програми комплексного відновлення Кіровоградської області на 2023-2025 роки.

Як акцентував Павло Конопко, Урядом розроблено та прийнято ряд нормативно-правових актів, які направлені саме на відновлення промисловості, за рахунок стимулювання розвитку індустріальних парків.

Директор обласного департаменту інфраструктури Володимир Кондратюк наголосив, що для підтримки промисловості, здійснюються заходи із створення 3 індустріальних парків на Кіровоградщині.

“Індустріальні парки є дієвим механізмом модернізації промисловості в напрямку ресурсоефективності, залучення інвестицій, підвищення рівня зайнятості населення, забезпечення збалансованого регіонального та місцевого розвитку”, - повідомив Володимир Кондратюк.

Також він додав, що орієнтовна вартість реалізації проєктів на 2023-2025 роки становить 1,5 мільярдів гривень коштів державного, місцевих бюджетів, коштів інвесторів та ініціаторів створення індустріальних парків.

За рахунок реалізації цих трьох проєктів планується створити 2,5 тисячі нових робочих місць.

Два індустріальні парки будуть створені у місті Кропивницький – це парки “Радій” та ”Ростагропром” і один у місті Олександрія – “Стан-Інвест”.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool