На Кіровоградщині нова стрілянина на сільському ставку

Серпень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1196 | Коментарі: 0

Житель села Новопетрівка Маловисківського району пострілами з пневматичного пістолета завдав тілесних ушкоджень, кіровоградцю, котрий хотів порибалити на місцевому ставку. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Подія трапилась серед ночі. Сварка, що переросла в стрілянину гумовими кулями, виникла з приводу проїзду рибалки автомобілем через город селянина. Перший постріл було здійснено у повітря, а другим - завдано ушкодження у вигляді гематоми на правій нозі.
Маловисківським РВ УМВС України в області за даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Стрільця наразі розшукують.
Хід розслідування справи взято на контроль прокуратурою області.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool