На Кіровоградщині незнайомець в чорній масці з прорізами для очей та з пістолетом у руці забіг до кімнати приватного домоволодіння

Квітень 02, 2013 | Новини | Переглядів: 910 | Коментарі: 1

Працівники Онуфріївського РВ УМВС України в Кіровоградській області у результаті проведення слідчих дій затримали 34-річного місцевого жителя. Зловмисник із застосуванням пневматичної зброї скоїв розбійний напад на родину приватного підприємця.

Пригода сталася опівночі. У двері приватного домоволодіння постукали. 51-річний господар садиби, що перебував вдома разом з дружиною, відчинив двері, аби дізнатися, хто навідався у таку пізню пору.
Як тільки двері відчинилися, незнайомець в чорній масці з прорізами для очей та з пістолетом у руці забіг до кімнати. Опинившись у приміщенні, нападник вдарив чоловіка рукояткою пістолета в обличчя та почав вимагати наявні гроші. На шум із сусідньої кімнати вийшла дружина господаря обійстя.
Попри всі погрози зловмисника застосувати зброю, жінка виявилася не з лякливих. Вже за мить вона вхопила мітлу, яка стояла в кутку кімнати, і заходилася бити нею нападника. Зрозумівши, що зараз йому буде непереливки, горе-розбійник вибіг з хати з порожніми руками, і чимдуж кинувся втікати у напрямку сусіднього села. Аби приховати будь-які сліди злочину, чоловік по дорозі зайшов у хащі та спалив маску, а пневматичний пістолет викинув у криницю покинутої садиби.
Тим часом, не витрачаючи ні хвилини, підприємець зателефонував до міліції і на місце пригоди прибула слідчо-оперативна група.
Завдяки професіоналізму правоохоронців вже зовсім скоро вони встановили особу зловмисника та затримали його.
Нападником виявився раніше судимий 34-річний житель сусіднього села. Чоловік вже раніше відбував покарання за скоєння крадіжок у особливо великих розмірах і лише минулого року повернувся з місць позбавлення волі. Цього разу красти він вже не збирався, а вирішив покращити власні статки у більш «радикальний» спосіб. Однак свої власні здібності явно переоцінив…
По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло) Тепер особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

СЗГ УМВС України
в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool