На Кіровоградщині неповнолітнім надали поради, як не стати жертвами злочинів

Грудень 01, 2017 | Новини | Переглядів: 974 | Коментарі: 0

У місті Долинська представники ювенальної превенції місцевої поліції, відділу пробації та служби у справах дітей провели профілактичні бесіди з учнями двох загальноосвітніх навчальних закладів у рамках акції «16 днів проти гендерного насильства».

Гості розповіли підліткам про види насильства, відповідальність за різного роду правопорушення, скоєнні стосовно неповнолітніх та за їх участю. Також учням надали поради, як не стати жертвами зловмисників.

У свою чергу, старший інспектор Вікторія Мурзіна звернула увагу присутніх на неприпустимість жорстокого поводження, недопущення фактів приниження честі та гідності людини, а також наголосила на важливості своєчасного та обов’язкового звернення до поліції з повідомленнями про факти вчинення будь-яких форм насильства стосовно дітей, членів сім’ї або однолітків.

Наприкінці зустрічі поліцейська роздала учням тематичні пам’ятки – «Дитинство без насилля», «Обов’язки батьків», «Скривдили дитину?! Порушили права?! Допоможи!», остання з яких містить телефони «гарячих ліній» відповідних служб та органів, куди можна звернутися за допомогою у разі необхідності.

За матеріалами Долинського відділу
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool