На Кіровоградщині неповнолітні вчинили крадіжку техніки з магазину

Жовтень 10, 2017 | Новини | Переглядів: 910 | Коментарі: 0

За попередніми даними, на місці події перебували троє юнаків, віком 16 та 17 років.

Один із них проник до приміщення і викрав мобільні телефони та музичні колонки, двоє інших хлопців чекали його ззовні, пильнуючи появу сторонніх. Нині поліцейські з’ясовують усі обставини кримінального правопорушення.

Повідомлення про злочин надійшло до Голованівського відділу поліції в ніч на 9 жовтня. Працівник охорони одного з підприємств, здійснюючи обхід території, помітив, що у магазині пошкоджено ролет та вхідні двері.

«Прибувши за вказаною адресою, поліцейські встановили, що з приміщення закладу було викрадено 9 мобільних телефонів та дві музичні колонки.
У ході проведення слідчо-розшукових дій працівники поліції викрили у причетності до кримінального правопорушення неповнолітніх місцевих жителів. Крадене майно правоохоронці вилучили», - розповів начальник Голованівського відділу поліції Олег Клименко.

За цим фактом триває досудове розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Голованівського відділу поліції Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool