На Кіровоградщині негода залишила без світла більше 450 житлових будинків.

Липень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1209 | Коментарі: 0

Про це Територіальне управління МНС в області повідомив начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій Світловодської райдержадміністрації Олександр Кондратенко. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області


Внаслідок несприятливих погодних умов (зливи, пориви вітру, град) було пошкоджено 9 ліній електропередач, у результаті чого мешканці сіл Глинськ, Григорівка, Микільськ та Подорожне протягом одного дня були позбавлені електропостачання.
Різкі пориви вітру спричинили часткове пошкодження шиферних покрівель сховищ сільськогосподарських об’єктів, фермерських будівель, дахів приватних будинків та господарчих споруд у приватних домоволодіннях. Частково без скла у вікнах та покрівлі залишились Григорівська та Микільська школи.
Під час об’їзду фермерських угідь - посівів соняшника, кукурудзи та сої – з’ясувалось, що має місце загибель посівів сільськогосподарських культур.
Реальні розміри нанесених негодою збитків встановити наразі практично неможливо, оскільки під’їзні шляхи дуже замулені і немає змоги наблизитись до полів.
У районі працює комісія і остаточне рішення буде прийнято на позачерговому засіданні районної комісії з питань ТЕБ та НС з усіма підтверджуючими матеріалами і актами про завдані збитки.

На Кіровоградщині негода залишила без світла більше 450 житлових будинків.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool