На Кіровоградщині не вистачає працівників у сфері сільського та лісового господарства

Квітень 17, 2020 | Новини | Переглядів: 893 | Коментарі: 0

 Незважаючи на карантин, наразі на ринку праці Кіровоградщини спостерігається попит роботодавців на працівників у сфері сільського та лісового господарства.

Це пов’язано з початком весняних сільськогосподарських робіт. Тож зараз роботодавці Кіровоградської області пропонують роботу трактористам, агрономам, робітникам з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва тощо.

Так, актуальними є 133 вакансії для трактористів та тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва. Розмір заробітної плати – від 4723 до 15000 грн.

Також агропідприємства Кіровоградської області потребують 40 водіїв автотранспортних засобів із заробітною платою від 4723 до 15000 грн.

Відкрито і 18 вакансій робітників з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва. Заробітна плата: від 4723 до 5010 грн.
Запрошують на роботу 8 підсобних робітників. На місяць пропонують від 4723 до 4750 грн.

Крім того потрібні 7 слюсарів з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування. Розмір заробітної плати – від 4723 до 7500 грн.

Роботодавці потребують 5 механіків. Запропонована заробітна плата – від 4800 до 1000 грн.

Потрібні роботодавцям Кіровоградщини і 4 агрономи. Їм пропонують від 5 454 до 5 087 грн на місяць.

Відкритою є й 1 вакансія оператора цехів для приготування кормів (тваринництво) з оплатою 4723 грн на місяць.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool