На Кіровоградщині найбільше реалізовано продукції добувної промисловості

Квітень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 907 | Коментарі: 0

У січні–лютому 2017р. підприємствами області реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на суму 4249,8 млн.грн, з неї продукції добувної та переробної промисловості – на суму 2716,7 млн.грн (63,9%).

У структурі реалізованої промислової продукції на постачання електроенергії, газу пари та кондиційованого повітря припало 35%, виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів – 31,7%, машинобудування, крім ремонту і монтажу машин і устатковання, – 10,5%, металургійне виробництво, виробництво готових металевих виробів, крім машин і устатковання, – 8,3%.

В обсязі реалізації харчових продуктів та напоїв найбільша питома вага припадала на виробництво олії та тваринних жирів (65,3%), м’яса та м’ясних продуктів (11,6%).
Найбільше реалізовано продукції добувної промисловості підприємствами Новомиргородського, Гайворонського, Новоукраїнського, Кіровоградського районів та м.Кропивницького; харчової промисловості – міст Світловодська, Кропивницького, Олександрії, Кіровоградського, Олександрійського, Голованівського районів; машинобудування, крім ремонту і монтажу машин і устатковання, – міст Кропивницького та Олександрії.

Обсяг реалізованої промислової продукції у розрахунку на одну особу
у січні–лютому 2017р. по області становив 4384 грн, найбільше –
у м.Світловодську (18141 грн), Голованівському (10472 грн) та Світловодському (9655 грн.) районах.


Головне управління статистики у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool