На Кіровоградщині населення має своєчасно отримати кошти субсидії

Лютий 25, 2019 | Новини | Переглядів: 536 | Коментарі: 0

На цьому наголосив перший заступник голови ОДА Сергій Коваленко під час щопонеділкової апаратної наради.

Інформуючи про монетизацію субсидій він повідомив, що житлову субсидію у березні готівкою отримають близько 93 тисяч домогосподарств області на загальну суму 158,4 млн.грн.

Зокрема, 62,6 тис. пенсіонерів отримають субсидію готівкою через поштові відділення або банки разом із пенсійними виплатами із 4 по 25 березня.
Більше 30,4 тис. отримувачів субсидії, які не є пенсіонерами, отримають кошти в "Ощадбанку" з 12 березня. В подальшому ці виплати будуть здійсненні у квітні за березень та у травні за квітень.

Начальник ГУ Пенсійного фонду в області Наталя Сімонян наголосила, що Фонд готовий до виплати субсидій в грошовій формі разом із пенсіями. "Необхідне фінансування закладено. До кінця місяця готуються списки отримувачів пенсій та субсидій, які будуть передані "Укрпошті" та "Ощадбанку", - повідомила Наталя Сімонян. Через Укрпошту пенсіонери отримуватимуть виплату, що складатиметься з двох частин: пенсії та субсидії. Листоноші приноситимуть готівку разом із пенсією. Через банк кошти надходитимуть на рахунок або картку субсидіанта.
Кожен субсидіант, пенсіонер чи не пенсіонер, із 4 по 10 березня через «Укрпошту» отримає письмове повідомлення із роз’ясненням.

Не пенсіонерам, нарахування коштів здійснюватиметься через систему термінових грошових переказів "Швидка копійка", починаючи з 12 березня. Отримувачі субсидій можуть отримати кошти у касі банку"Ощадбанку". Хто звертатиметься в "Ощадбанк" при собі слід повинні мати паспорт та ідентифікаційний код. Крім того, всім субсидіантам буде запропоновано відкрити поточний рахунок для подальшого зарахування коштів субсидії. У подальшому кошти субсидії можна буде зняти у банкоматах "Ощадбанку" та банків-партнерів.

В перші дні масових звернень клієнтів залучатиметься максимальна кількість працівників банку та буде подовжено роботу кас.
Зекономлені кошти субсидії громадяни зможуть використати на власний розсуд.
Сергій Коваленко звернувся до всіх суб’єктів, які задіяні в механізмі виплати субсидії, а саме керівників Пенсійного фонду, "Ощадбанку", "Укрпошти", щодо необхідності якісної організації відповідної роботи. "Населення має своєчасно отримати кошти субсидії та сплатити за комунальні послуги", - наголосив посадовець.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool