На Кіровоградщині наряд поліції охорони попередив крадіжку з магазину

Січень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 869 | Коментарі: 0

Подія сталася у місті Олександрія. Близько першої години ночі спрацювала сигналізація в одному з магазинів відомої продовольчої мережі.

На місці поліцейські застали чоловіка, який намагався втекти з викраденими з каси грошима.

Отримавши повідомлення, наряд Олександрійського районного відділення поліції охорони прибув до приміщення торгівельного закладу, розташованого у центі міста.

Правоохоронці виявили розбите скло у вхідних дверях та негайно заблокували всі можливі виходи з магазину. Поліцейські, які блокували тильний бік приміщення, почули дзвін розбитого скла та побачили невідомого, який намагається вистрибнути з вікна. Працівники наряду поліції охорони затримали втікача. Під час проведення поверхневого огляду у невідомого в кишені виявили грошові кошти у розмірі більше 500 гривень.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Олександрійського відділу поліції та директора магазину. При встановлені обставин правопорушення виявилося, що молодик бляшанкою розбив скло у дверях та, потрапивши до торгівельної зали, із каси забрав грошові кошти. Коли вже збирався виходити, помітив поліцейських і спробував утекти через вікно службового приміщення.

Злодієм виявився непрацюючий 28-річний мешканець одного з селищ області. Попередньо дії особи кваліфіковано за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

За матеріалами Управління поліції охорони в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool