На Кіровоградщині наголошують, що уникнути пожежі в побуті можна тільки дотримуючись правил безпеки

Квітень 07, 2018 | Новини | Переглядів: 1012 | Коментарі: 0

Дбаючи про безпеку і захист громадян, рятувальники постійно проводять серед населення інформаційно-роз’яснювальну роботу. 

6 квітня профілактичне відпрацювання житлових секторів було проведене у містах Мала Виска, Новоукраїнка та Олександрія. Хоча температура повітря декілька тижнів тримається на плюсових показниках, питання безпечної експлуатації пічного опалення та газових приладів, електричних побутових обігрівачів залишається актуальним.

Крім того, на часі стає питання дотримання правил пожежної безпеки під час спалювання сміття, торішніх бур’янів, листя під час прибирання присадибних і дачних ділянок. Тож працівники районних підрозділів Управління ДСНС в області закликали жителів бути обережними та уважними, пам’ятати й суворо дотримуватись правил поводження з вогнем, не залишати без нагляду дітей, а ще пам’ятати про пожежну безпеку під час Великодня та поминальних днів. Профілактичні бесіди з громадянами супроводжувались розповсюдження листівок і пам’яток застерігаючого характеру.

Служба порятунку запевняє, що й надалі навчатиме населення правилам пожежної безпеки, адже під час безпосереднього спілкування можна досягти найвищого результату – зберегти життя та врятувати майно жителів регіону від пожеж.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool