You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

На Кіровоградщині надзвичайники ліквідували п’ять пожеж (ФОТО)

Травень 29, 2024 | Новини | Переглядів: 322 | Коментарі: 0

Впродовж минулої доби рятувальники п’ять разів залучались на гасіння пожеж різного характеру.

Так, 28 травня о 09:58 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Насосна с. Черняхівка Соколівської СТГ Кропивницького району. Там виникло загорання електророзподільчої щитової у двоповерховому приватному житловому будинку, яке о 10:15 ліквідували кропивницькі рятувальники.

На Кіровоградщині надзвичайники ліквідували п’ять пожеж

На Кіровоградщині надзвичайники ліквідували п’ять пожеж

На Кіровоградщині надзвичайники ліквідували п’ять пожеж

Того ж дня о 10:04 стало відомо про займання на вул. Вишневій с. Митрофанівка Новгородківської СТГ Кропивницького району. На час прибуття пожежно-рятувального підрозділу до місця події горіло 10 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Спільними зусиллями рятувальників та вогнеборців місцевої пожежної команди с. Новоандріївка загорання було ліквідовано об 11:18.

О 12:52 виклик надійшов з м. Знам’янка Кропивницького району, де на вул. В’ячеслава Чорновола виникла пожежа легкового автомобіля DAEWOO Lanos. Особовим складом місцевого пожежно-рятувального підрозділу займання було ліквідовано о 13:11.

О 14:21 до Служби порятунку було повідомлено про те, що вул. Лихолата с. Новошевченкове Долинської МТГ Кропивницького району виникла пожежа 3 тонн сіна та 20 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. О 16:16 загорання гасили долинські рятувальники.

О 16:20 бійці знам’янського підрозділу ДСНС залучались на гасіння пожежі 10 м2 господарчої споруди, що не експлуатується, на вул. Богдана Хмельницького с. Богданівка Суботцівської СТГ Кропивницького району. Приборкали пожежу о 17:20.

Загиблих та травмованих немає. Причини виникнення пожеж встановлюють фахівці.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool