На Кіровоградщині надали допомогу водіям 4-х авто на складних ділянках доріг

Лютий 04, 2018 | Новини | Переглядів: 824 | Коментарі: 0

Протягом доби 2 – 3 лютого пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 3 рази залучались для надання допомоги водіям, чиї транспортні засоби опинились на ускладнених відрізках автошляхів.

Так, о 22:43 за межами с. Суботці Знам’янського району рятувальники 18-ї державної пожежно-рятувальної частини надали допомогу водію вантажівки «SCANIA», що не міг самостійно вибратись з узбіччя на автошляху Знам’янка - Кропивницький.

Подібний випадок також стався о 22:55 на вул. Центральній м. Гайворон, де рятувальники 21-ї ДПРЧ відбуксирували два вантажних автомобілі «Renault magnum» з ускладненої ділянки автошляху. Вже 3 лютого 05:55 біля смт Побузьке Голованівського району рятувальники 13-ї ДПРЧ допомогли вибратись із складної ділянки шляху на безпечну водію мікроавтобуса «Iveco Daily».

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool