На Кіровоградщині на відкритій території загорівся легковик

Червень 16, 2019 | Новини | Переглядів: 1582 | Коментарі: 0

15 червня о 10:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Комарова с. Куцеволівка Онуфріївського району. 

Після прибуття на місце події рятувальників встановлено, що горить 48 м2 покрівлі житлового будинку на території приватного домоволодіння.

Об 11:58 пожежу було локалізовано та о 12:06 – ліквідовано. До гасіння залучалось 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 33-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Онуфріївка та місцева пожежна команда с. Млинок Онуфріївського району.

О 13:10 надійшло повідомлення про займання по вул. Миколаївській м. Бобринець. Там на відкритій території загорівся легковик «ВАЗ» 2109. О 13:25 загоряння було локалізовано та о 13:36 – ліквідовано. До гасіння залучалось 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринець.

О 18:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Пролетарській с. П’ятомиколаївка Онуфріївського району. Після прибуття на місце події рятувальників встановлено, що горить 3 м2 шиферної покрівлі господарчої будівлі та сіно. О 19:15 пожежу було локалізовано та о 19:21 – ліквідовано. До гасіння залучалось 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 33-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Онуфріївка та місцева пожежна команда с. Млинок Онуфріївського району.

Крім того, рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький та 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м.Світловодськ ліквідували 2 займання сміття на відкритих територіях: у м. Кропивницький на вул. Бобринецький шлях (3 м2 сміття та гілля) та біля с. Павлівка Світловодського району (40 м2 сухої трави та сміття). В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

 Управління ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool