На Кіровоградщині на березі водойми знайшли вбитого чоловіка

Червень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 1203 | Коментарі: 0

За попередньою інформацією, 43-річний кіровоградець під час спільного розпиття алкоголю та сварки завдав ножових поранень 66-річному чоловіку. Від отриманих травм потерпілий помер. Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Повідомлення про пригоду надійшло до Кіровоградського районного відділення поліції вночі 20 червня.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. У приміщенні, розташованому на березі водойми, поліцейські виявили тіло чоловіка з тілесними ушкодженнями в області грудної клітини та передпліччя. Потерпілим виявився 66-річний мешканець обласного центру.

Правоохоронці встановили, що чоловіки працювали разом: старший – охоронником, молодший – рибалкою. Того вечора обидва перебували у стані алкогольного сп’яніння, що і стало причиною сварки. Спочатку почали лаятись, потім один ударив іншого кулаком в обличчя, на що у відповідь отримав ножове поранення. Під час подальшої сутички опонент завдав потерпілому ще одного удару ножем.

У результаті від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер.
Зловмисника правоохоронці затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

За матеріалами
Кіровоградського районного відділення поліції Кіровоградського ВП ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool