На Кіровоградщині молодий хлопець займався крадіжками

Червень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 824 | Коментарі: 0

19-річного жителя міста Новоукраїнки правоохоронці викрили у замаху на викрадення чужого майна та двох крадіжках, вчинених протягом травня-червня на території районного центру.

На початку цього місяця до відділу поліції звернулася 33-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що злодій шляхом пошкодження вікна, проник до її літньої кухні, демонтував колісники та чавунну плиту пічного опалення. Довести злочин до кінця чоловік не встиг, оскільки господарка застала його на місці пригоди. Залишивши майно, зловмисник утік.

«Працівники поліції вийшли на слід злодія. Ним виявився місцевий житель. У ході подальшого розслідування поліцейські встановили його причетність до вчинення ще двох крадіжок із магазину у районному центрі –металевих бокових накладок та 16 болтів. Крадене зловмисник продав, а виручені кошти витратив на власні потреби», - розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 3 ст. 15 і ч. 3 ст. 185 (замах на крадіжку) Кримінального кодексу України та ч. 1, 2 ст. 185 ККУ (крадіжка). Слідчим відділу поліції направлено до суду клопотання про взяття підозрюваного під варту, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool