На Кіровоградщині молодь застерегли від необачних вчинків на воді

Липень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 862 | Коментарі: 0

Важко заперечити той факт, що літній сезон повинен запам’ятатися тільки гарними враженнями та приємними подіями. Як не прикро, але відпочинок біля водойм може мати невідворотні наслідки, якщо вчасно не замислитися про безпеку. Щоб запобігти трагедіям на воді, рятувальники проводять роз’яснювальну роботу з жителями Кіровоградської області.

21 липня відбувся рейд на березі р.Чорний Ташлик, що у м.Новоукраїнка. Зараз канікули, тож відпочивають тут здебільшого школярі та студенти. Зважаючи на їх невеликий життєвий досвід та жагу до екстриму, саме на цю вікову категорію рятувальники звертають особливу увагу під час рейдів на водоймах. Спілкуючись з юними відпочивальниками, представники Новоукраїнського районного відділу У ДСНС застерегли від необдуманих вчинків: стрибків з мостів та дамб, оскільки так можна зазнати каліцтва, попередили, що дно водойми може бути засмічене битим склом. Звичайно, нагадали і про те, що притоплювати своїх товаришів на глибині теж не варто. Дізналися жителі міста про випадки загибелі на річках та озерах області. Переважно усі опитані знають як надати першу медичну допомогу людині, яка зазнала притоплення. Проте, рятувальники зупинилися на цьому більш детально.
Отримали юнаки та дівчата й тематичні листівки, які можуть почитати самі та поділитися з друзями. Відзначимо також, що звернення рятувальників молоді люди почули та дослухалися до порад, отже рейд приніс необхідні результати.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool