На Кіровоградщині минулої доби приборкано 4 пожежі в житловому секторі

Травень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 805 | Коментарі: 0

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області приборкали 4 пожежі на територіях приватних домоволодінь.

Так, 15 травня о 09:27 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Незалежності с. Рубаний міст Новомирогородського району.

Як з’ясувалось, на території приватного домоволодіння загорілось 12 м2 покрівлі господарчої споруди та 0,5 м3 дров. Рятувальниками 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новомиргород та місцевої пожежної команди с. Коробчине пожежу було приборкано о 10:50.

У м. Мала Виска на вул. Залізничній о 18:23 загорілось 4 м2 майна в житловому будинку. Рятувальники 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска о 19:38 ліквідували загоряння.

О 20:12 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Комарова м. Світловодська, де горіло 35 м2 покрівлі господарчої споруди на відкритій території. Вогнеборці 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Світловодськ о 23:30 загасили пожежу.
Ще одне загоряння сталось о 20:32 на вул. Леваневського, що в обласному центрі. Там горіло 15 м2 майна в гаражі на території гаражного кооперативу. Бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький о 21:08 локалізували пожежу та о 21:58 – ліквідували.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool