На Кіровоградщині минулої доби приборкали 3 пожежі в житловому секторі

Червень 29, 2018 | Новини | Переглядів: 824 | Коментарі: 0

Тричі за вчорашню добу пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області гасили загоряння, що виникли у житловому секторі.

Так, 28 червня о 08:05 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу 5 м2 сміття на відкритій території на пров. Мирний в обласному центрі. Загоряння о 08:25 приборкали бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

Годиною пізніше цього дня виникла пожежа 50 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння у с. Новоселиця Олександрійського району. Пожежу загасили о 10:00 рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія.
О 23:42 загорівся сінник на площі 40 м2 з 1 тонною сіна в с. Тишківка Добровеличківського району. Силами вогнеборців 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківки та місцевої пожежної команди с. Тишківка о 02:19 пожежу було ліквідовано.

В усіх трьох випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool