На Кіровоградщині минулої доби ліквідовано 4 пожежі у житловому секторі

Вересень 08, 2018 | Новини | Переглядів: 671 | Коментарі: 0

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 4 рази виїздили на гасіння пожеж, що виникли у житловому секторі.

Так, 7 вересня на вул. Ринковій у смт Олександрівка о 03:48 виникла пожежа 8 м2 речей домашнього вжитку та 32 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння.

Загоряння приборкали бійці 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівка та добровільна пожежна дружина «Олександрівське ДЛГ».

О 16:35 рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія виїздили на гасіння пожежі 6 м2 покрівлі надвірної споруди на вул. Миру міста. Пожежу було приборкано о 17:00.

Вже 8 вересня на гасіння пожеж залучались і рятувальники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Світловодськ. Так, у самому місті на вул. Новоселів горіло 10 м2 речей домашнього вжитку та 120 м2 покрівлі житлового будинку на території приватного домоволодіння. О 05:02 пожежу було ліквідовано.

О 03:51 рятувальники 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска ліквідували пожежу легкового автомобіля ВАЗ-2106 на території приватного домоволодіння на вул. Водолазній у с. Мануйлівка Маловисківського району. В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool