На Кіровоградщині мігрант примусово відправиться до країни походження

Жовтень 30, 2019 | Новини | Переглядів: 1464 | Коментарі: 0

У рамках операції "Мігрант", що проводиться наразі на території області задля протидії незаконній міграції та нагляду за дотриманням законодавства, міграційники спільно з правоохоронцями у Бобринецькому районі виявили неврегульованого мігранта.

Громадянин Грузії прибув в Україну як турист, однак познайомившись з українкою, вирішив оселитись в одному з сіл Бобринецького району.

44-річний іноземець був раніше притягнений до адміністративної відповідальності за порушення правил перебування в Україні та ухилився від примусового повернення.

Враховуючи те, що в іноземця закінчився строк дії паспортного документа, Ленінський районний суд у м. Кропивницький задовольнив клопотання Управління ДМС в області щодо поміщення його до Миколаївського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства для ідентифікації та подальшого примусового видворення.

Працівники сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС та відділу Головного управління Національної поліції доставили чоловіка до ПТПІ, де він чекатиме на отримання паспорта та залишення України.

Управління ДМС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool