На Кіровоградщині металургійні підприємства збільшили виробництво

Липень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 1291 | Коментарі: 0

Металургійне виробництво та добувна промисловість і розроблення кар’єрів є одними з пріоритетних галузей економіки, завдяки розвитку яких збільшується економічний потенціал Кіровоградської області.

Провідними підприємствами металургійної та добувної промисловості Кіровоградщини є ПрАТ “Металіт”, ТОВ “Побужський феронікелевий комбінат”, ТОВ “Олександрійська ливарна компанія”, ПАТ “Кіровоградграніт”, ПП “Новоукраїнський гранітний кар'єр”, ПАТ “Гайворонський спеціалізований кар'єр”, ТОВ “Єврощебінь”, ТОВ “Бантишівський щебінь”.

За підсумками січня–травня 2017р. порівняно з відповідним періодом 2016р. металургійні підприємства збільшили виробництво деталей, виливаних з сірого чавуну, для машин і механічних пристроїв; деталей, виливаних зі сталі, для локомотивів, рухомого складу та їх частин; профілей незамкнутих, отриманих холодним штампуванням чи гнуттям, зі сталі нелегованої; листів профільованих (ребристих) холоднодеформованих або оброблених у холодному стані, зі сталі нелегованої.

На підприємствах добувної промисловості і розроблення кар’єрів зросло виробництво граніту необробленого або начорно обробленого (валового); гранул, щебня (каменю дробленого), гальки та гравію.

У січні–травні 2017р. обсяг реалізованої продукції підприємствами металургійного виробництва склав 904,7 млн.грн, що становило 8,8% обсягу реалізованої промислової продукції області, добувної промисловості і розроблення кар’єрів – 569 млн.грн. (5,5%).

Головне управління статистики у Кіровоградської області щиро вітає всіх працівників з професійним святом, бажаємо міцного здоров’я, високих досягнень у праці, щастя, миру та добробуту!

Головне управління статистики у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool