На Кіровоградщині мешканцям житлового сектору нагадують правила безпеки

Лютий 04, 2018 | Новини | Переглядів: 801 | Коментарі: 0

Пожежі у житловому секторі складають левову частку усіх надзвичайних подій, які виникають на території області та й держави загалом. 

Виникають вони на території приватних домоволодінь або в оселях громадян через необережне поводження з вогнем, порушення правил експлуатації електроприладів, неправильне влаштування електромереж або експлуатацію несправного пічного опалення.

Щоб не допустити лиха та вберегти громадян від необдуманих вчинків, які можуть обернутися трагедією, рятувальники Управління ДСНС в області продовжують проводити роз’яснювальну роботу серед населення щодо необхідності суворого дотримання правил пожежної безпеки у повсякденому житті.

 3 лютого працівники Новоархангельського, Новоукраїнського, Петрівського, Новгородківського районних підрозділів Управління ДСНС в області нагадали про те, що не можна легковажно ставитись до питань власної безпеки, мешканцям м. Новоукраїнка та селищ Петрове, Новгородка, Новоархангельськ. Щоб не бути голослівними рятувальники навели статистику щодо кількості пожеж на території області за минулий рік, основних причин їх виникнення та жертв. Нагадали правила пожежної безпеки, прийоми самопорятунку та надання допомоги під час пожежі, надали практичні поради щодо безпечної експлуатації систем опалення та приладів обігріву. Посиленою увагою і турботою фахівці служби порятунку просили оточити дітей, а батькам порадили не тільки ховати подалі сірники, запальнички та інші небезпечні предмети, а й детально роз’яснювати, до чого можуть призвести пустощі з вогнем та як не допустити біди.

А щоб громадяни краще запам’ятали життєво важливі поради, рятувальники роздали листівки із застерігаючою інформацією.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool