На Кіровоградщині мешканців закликають бути обережними

Грудень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 906 | Коментарі: 0

Синоптики прогнозують погіршення погоди. У зв’язку з цим, як правило, зростає й кількість вогневих випадків у житловому секторі. 

Основні причини їх виникнення – порушення правил експлуатації пічного опалення, електричних та газових обігрівачів, дитячі пустощі. Щоб таких подій у житті мешканців регіону було якомога менше, рятувальники продовжують проводити масово-роз’яснювальну роботу серед населення Кіровоградщини. 

1 грудня працівники районних підрозділів Управління ДСНС в області провели профілактичне відпрацювання житлового сектору міст Новоукраїнка та Світловодськ та селища Новгородка. У районних центрах рятувальники поспілкувались і з мешканцями багатоповерхівок, і з власниками приватних будинків, нагадали правила пожежної безпеки при користуванні газовими приладами, побутовою електротехнікою, відкритим вогнем, пічним опаленням. Наголосили на обережності під час паління. Закликали не кидати непогашених недопалків та сірників, бо від цього залежить збереження здоров’я, життя та майна. А також рекомендували не забувати про безпеку дітей. Щоб закріпити знання, працівники служби порятунку залишили громадянам застерігаючі листівки.

Питання безпеки цивільного населення, профілактика виникнення надзвичайних подій, і в першу чергу, пожеж, попередження загибелі та травмування людей залишається пріоритетним у діяльності Служби порятунку, тож такі заходи проводитимуться і в подальшому.

Шановні громадяни! Служба порятунку вкотре звертається до вас із проханням дотримуватися правил пожежної безпеки в побуті. Не користуйтеся несправними печами та саморобними нагрівальними приладами, не паліть у ліжку, не залишайте без нагляду відкритий вогонь.

У разі небезпеки негайно телефонуйте за номером «101».

У ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool