На Кіровоградщині мешканці райцентрів пригадали, як мінімізувати ймовірність пожеж у побуті (ФОТО)

Серпень 07, 2018 | Новини | Переглядів: 999 | Коментарі: 0

Мета постійних профілактичних відпрацювань житлового сектора, які здійснюють рятувальники протягом року, – інформування та навчання населення правилам пожежної безпеки.

Через особисте спілкування із людиною фахівці Служби порятунку мають змогу донести важливі думки простою, щирою мовою, зрозумілою кожному. 

Так, 7 серпня такі профілактичні бесіди провели рятувальники Маловисківського на Новоукраїнського районів. Розмови із громадянами стосувались правил поведінки у літній пожежонебезпечний період. Громадянам наголосили, що у спеку достатньо найменшої іскри, щоб вогонь швидко поширився обійстям. Рятувальники нагадали також правила безпечної експлуатації електричних побутових приладів, газового обладнання, закликали до обережності під час паління, спалювання сміття на подвір’ї, контролю за станом електромережі у будинку, акцентували увагу на безпеці дітей під час канікул тощо.

На Кіровоградщині мешканці райцентрів пригадали, як мінімізувати ймовірність пожеж у побуті (ФОТО)

Поряд з цим під час відпрацювання житлового сектора не було залишено поза увагою питання безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. Крім того, йшлось про безпечний відпочинок на природі, запобігання лісовим пожежам, безпеку на воді.

Закріпити почуту інформацію громадяни мають змогу самостійно, читаючи листівки застережного змісту, отримані від рятувальників.

Прес-служба У ДСНС в області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool