На Кіровоградщині майже 10 тисяч першокласників ідуть цьогоріч до школи

Серпень 17, 2020 | Новини | Переглядів: 805 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині цьогоріч 9938 дітей вперше підуть до школи.

Про це повідомив начальник управління освіти й науки ОДА Володимир Таборанський.

За його словами, для кожного першокласника придбають одномісні парти та стільці. Для кожного першого класу – дидактичні навчальні матеріали. Для вчителів перших класів – принтери, ноутбуки або персональні комп’ютери для повноцінного проведення вивчення предметів за програмою Нової української школи.

«Сьогодні дискусійним залишається питання того, чи зможуть батьки першокласників супроводжувати своїх дітей до класів. МОН радить закладам освіти найближчим часом провести педагогічні ради та збори батьківських комітетів, щоб спільно виробити єдині правила поведінки для педагогів, батьків і учнів. Заради безпеки, протиепідемічних норм мають дотримуватись усі учасники освітнього процесу», - зазначив Володимир Таборанський.

Він зауважив, що наразі тимчасовими рекомендаціями головного санітарного лікаря України не передбачено проходження батьків на територію навчального закладу, тому вчителі перших класів і вихователі максимально будуть усе робити для того, щоб зустріти дітей на вході до школи й доправити до класу.

Спілкуватись класним керівникам із батьками рекомендується дистанційно в телефонному режимі. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool