На Кіровоградщині Марія Чорна привітала будівельників із професійним святом

Серпень 08, 2021 | Новини | Переглядів: 1174 | Коментарі: 0

Вітаю усіх будівельників із професійним святом!

"Вашу роботу дуже цінуємо. Тим більше, сьогодні, коли наша країна так активно розбудовується!

Завдяки вашій праці з'являються нові садочки, школи, лікарні, будинки, будуються дороги. Ви робите наше життя зручнішим.

Важливо не просто звести об'єкт, а зробити це якісно. Знаю про це, тому що регулярно спілкуюсь із нашими будівельниками і на власні очі бачу, як цеглинка за цеглинкою реалізуються на Кіровоградщині важливі соціальні проєкти.

Сьогодні окремо дякую Президенту України Володимиру Зеленському, який ініціював національний проєкт «Велике будівництво», і заступнику Офіса Президента Кирилу Тимошенку за кураторство та чітку координацію тисяч об’єктів цієї програми. Вперше за історію сучасної України інфраструктура так масштабно вдосконалюється. Будемо з командою докладати всіх зусиль, щоб ці темпи лише збільшувались!

Щиро бажаю усім будівельникам, щоб ваша робота завжди високо оцінювалась. Нехай у професійній сфері відкриваються нові можливості, а в особистому житті панує взаємопідтримка та добробут.

Здоров'я вам і сил реалізувати все заплановане" -, написала голова Кіровоградської ОДА на своїй сторінці у фейсбуці.  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool