На Кіровоградщині маловисківські рятувальники провели акцію

Серпень 25, 2019 | Новини | Переглядів: 932 | Коментарі: 0

Вчора, 24 серпня, в День Незалежності України, рятувальники Маловисківського районного відділу У ДСНС у Кіровоградській області провели для мешканців та гостей районного центру акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти», повідомляє FOTOINFORM.NET

Програма заходу була досить насиченою та цікавою. Працівники Служби порятунку продемонстрували можливості пожежного автомобіля, який є надійним помічником під час виїздів на ліквідацію пожеж та різноманітних надзвичайних ситуацій.

Усі бажаючі мали змогу ознайомитися з тактико-технічними характеристиками оснащення, посидіти за кермом пожежного автомобіля, поміряти захисний одяг та спорядження, сфотографуватись на згадку. Крім того, бійці 23-ї ДПРЧ м. Мала Виска розповіли про свою роботу та навчили, як вберегтися від біди.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool