На Кіровоградщині ліквідували три пожежі різного характеру (ФОТО)

Серпень 27, 2024 | Новини | Переглядів: 123 | Коментарі: 0

За добу, що минула, підрозділи Кіровоградського гарнізону ДСНС тричі гасили пожежі різного характеру.

Так, 26 серпня об 11:39 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на вул. Підлісній с. Богданівка Суботцівської СТГ Кропивницького району.

Після прибуття рятувальників до місця події було встановлено, що горить 12 м2 сміття, сухої трави та гілля на відкритій території одного приватного домоволодіння та 100 м2 сухої трави, 50 м2 двох дерев'яних господарчих споруд, 20 м2 речей домашнього вжитку, 40 м дерев'яного паркана на території іншого приватного домоволодіння. О 13:25 знам’янські вогнеборці загасили пожежу.

На Кіровоградщині ліквідували три пожежі різного характеру (ФОТО)

На Кіровоградщині ліквідували три пожежі різного характеру (ФОТО)

На Кіровоградщині ліквідували три пожежі різного характеру (ФОТО)

Того ж дня о 13:59 стало відомо про те, що на вул. Героїв України м. Світловодськ Олександрійського району виникла пожежа 10 м2 сміття у підвальному приміщенні одноповерхової господарчої будівлі, що не експлуатується. О 15:19 місцевим підрозділом ДСНС пожежу було ліквідовано.

О 15:52 виклик надійшов із с. Рибчине Новгородківської СТГ Кропивницького району. Там виникла пожежа 100 м2 сухої трави, 20 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння на вул. Шевченка, яку о 19:17 було ліквідовано силами новгородківського пожежно-рятувального підрозділу.

Загиблих та травмованих під час пожеж немає. Причини їх виникнення встановлюються.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool