На Кіровоградщині ліквідували пожежі трьох споруд різного призначення

Серпень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 1521 | Коментарі: 0

За минулу добу вогнеборці Кіровоградської області тричі виїжджали на гасіння пожеж споруд різного призначення.

4 серпня о 15:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вул. Декабристів с. Шамраєве Благовіщенського району.

Як з’ясувалось по прибуттю пожежно-рятувального підрозділу на місце події, горіло 3 м2 перекриття навісу літньої кухні. Силами рятувальників 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенського та місцевої пожежної команди с. Данилова Балка о 16:07 пожежу було локалізовано та о 16:15 – ліквідовано.

Цього ж дня о 16:24 у с. Оситняжка Новомиргородського району на вул. Гагаріна виникла пожежа літньої кухні на площі 28 м2 та соломи врожаю 2017 року. Рятувальниками 25-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Новомиргород, місцевої пожежної команди «Капітанвське ТОВ «Новмиргородський цукор» та добровільної пожежної дружин фермерського господарства «Черній» о 17:35 пожежу було локалізовано та о 18:00 – ліквідовано. Вже о 20:40 надійшло повідомлення про пожежу 12,5 м2 господарської споруди на вул. Зарічній с. Мала Ганнівка Петрівського району. Рятувальниками 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрового та місцевої пожежної команди СВК «Маріампольська» о 21:50 пожежу було локалізовано та о 22:40 – ліквідовано.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області

За минулу добу вогнеборці Кіровоградської області тричі виїжджали на гасіння пожеж споруд різного призначення.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool