На Кіровоградщині ліквідували пожежі трьох споруд різного призначення

Серпень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 1588 | Коментарі: 0

За минулу добу вогнеборці Кіровоградської області тричі виїжджали на гасіння пожеж споруд різного призначення.

4 серпня о 15:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вул. Декабристів с. Шамраєве Благовіщенського району.

Як з’ясувалось по прибуттю пожежно-рятувального підрозділу на місце події, горіло 3 м2 перекриття навісу літньої кухні. Силами рятувальників 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенського та місцевої пожежної команди с. Данилова Балка о 16:07 пожежу було локалізовано та о 16:15 – ліквідовано.

Цього ж дня о 16:24 у с. Оситняжка Новомиргородського району на вул. Гагаріна виникла пожежа літньої кухні на площі 28 м2 та соломи врожаю 2017 року. Рятувальниками 25-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Новомиргород, місцевої пожежної команди «Капітанвське ТОВ «Новмиргородський цукор» та добровільної пожежної дружин фермерського господарства «Черній» о 17:35 пожежу було локалізовано та о 18:00 – ліквідовано. Вже о 20:40 надійшло повідомлення про пожежу 12,5 м2 господарської споруди на вул. Зарічній с. Мала Ганнівка Петрівського району. Рятувальниками 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрового та місцевої пожежної команди СВК «Маріампольська» о 21:50 пожежу було локалізовано та о 22:40 – ліквідовано.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області

За минулу добу вогнеборці Кіровоградської області тричі виїжджали на гасіння пожеж споруд різного призначення.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool